Zoeken
Projectlijst 0

Montagemateriaal

Blubase Eindkap Connect

Artikelnummer: 220293

De eindkap voor connect is te gebruiken met zowel de landscape als portrait basiselementen. De eindkappen worden gebruikt om de hele installatie mooi af te werken. Daarnaast biedt de eindkap de mogelijkheid om kabels door te voeren en kan er een draadgoot op de eindkap gemonteerd worden.


Het connect montagesysteem van Blubase voor platte daken is voor zowel in landscape, portrait en oost/west een kant-en-klare oplossing. De basiselementen zijn beschikbaar in twee maten en liggen snel op het dak. Enkel een kwestie van uitklappen, klikken en klaar. In combinatie met de beschikbare koppelstukken bepaal je zelf waar de looppaden komen te liggen. Zo maak je met Blubase connect een flexibel legplan om het maximale uit het dakoppervlak te halen.

Het montagesysteem connect met minimale componenten wordt volledig geassembleerd aangeleverd, waardoor er snel gemonteerd kan worden.

Met de handige geleiders in het montagesysteem werkt u eenvoudig alle kabels snel en veilig weg en een optimizer klikt u vast in de voet. Het connect montagesysteem bestaat uit weinig onderdelen en op 1 basiselement kunt u 2 panelen plaatsen.

Product specificaties
Algemene gegevens :
Land van herkomst Nederland
Merk Blubase
Productgarantie 20 jaar
Volle verpakking 50
*
*
*
*
*
Klanten die dit kopen, kopen ook...
Filters
Sorteren
Overzicht

Toevoegen aan een projectlijst

Selecteer eerst een projectlijst
Projectlijsten
Vul een projectlijstnaam in